test

2.12.2014 - Asyasoft Kaya Ramada Plaza'da...

ASYASOFT’tan yapılan açıklamada, İstanbul’un en iddialı şehir otellerinden biri olan Kaya Ramada’da veri transferi, kurulum ve eğitim aşamalarının başarıyla tamamlandığı bildirildi.

ASYASOFT Yazılım’dan Saliha Kırkaş proje ile ilgili şunları söyledi:
“ASYASOFT Otel Yönetim Sistemleri, Kaya Holding bünyesindeki Hotel Riu Kaya Belek, Dorukkaya Mountain & Ski Resort, Kaya İzmir Thermal, Kaya Palazzo, Club Hotel Riu Kaya, Calimera Kaya Side tesislerinde uzun yıllardır sorunsuz olarak kullanılmaktadır. Şehir
oteli konseptinde; Kaya İzmir Thermal otelinden sonra, bölgesinde ilk ve tek 5 yıldızlı otel unvanını taşıyan, kongre, seminer ve toplantı turizminin önde gelen otellerinden Kaya Ramada Plaza Oteli de Asyasoft sistemini kullanmaya başladı. Tüm Kaya otellerinde olduğu
gibi, geçiş döneminde tesis açık olmasına rağmen geriye dönük tüm veriler Asyasoft Otel Yönetim Sistemine transfer edilerek sistemin sorunsuz bir şekilde devamı sağlanmıştır. Tesiste Asyasoft Ön Büro, POS, Stok, Cost, Satınalma, Operasyon Takip, Teknik Servis, Halkla İlişkiler modülleri kullanılıyor. Tesiste aynı zamanda Online İnternet Ücretlendirme, Minibar ve Santral Uyandırma servisi gibi uygulamalar da birbirlerine ve sisteme entegre edilerek hayata geçirildi. Konsept gereği sadece konaklama değil günübirlik kullanımların da çoğunlukta olduğu gözlenmiştir. Bu nedenle Ön Büro modülünde farklı konaklama ve kullanım seçeneklerini destekleyecek şekilde düzenlemeler yapılmıştır. Bu sayede misafir detaylarının pratik ve sağlıklı bir şekilde kontrol edilebilmesi sağlanmıştır.”

ASYASOFT Yazılım, konaklama sektörünün otel, tatil köyü, rezidans, vakıf gibi farklı özelliklerdeki işletmelerinin kendine özgü çalışma sistemlerinin belli bir düzen içerisinde gerçekleşmesini ve kontrolünü sağlamak için yazılımlar ürettiğini belirten Kırkaş, “Tüm modüllerimizin entegre olması sebebiyle ek bir yazılıma ihtiyaç duymaksızın sistem üzerinden tüm verilere istenilen formatta ve detayda ulaşılabilmektedir. Tüm tesislerinde güncellenen son versiyonu ASYASOFT 8.1.3, 2012 sezonu itibariyle sorunsuz şekilde kullanılmaya devam etmektedir. Müşterilerimiz arasında Delphin Hotels & Resorts, Kaya Holding otelleri, Stone Group otelleri, Özyer Group otelleri, Kirman Group otelleri, Larissa Hotels, Kamelya World, Öğretmenevi, Latanya Hotels, Corendon Hotels, Karbel Hotels, Montebello Hotels, ATGV, Club Orka gibi sektörün önde gelen tesisleri bulunmaktadır” diye konuştu.

Bülten
-
Aylık bülten için e-posta adresinizi girin